Korpa je trenutno prazna :(

EGO Power+ PGX prenosni power bank i 40Ah baterija HC2240T

Lager:
PGX1401PB

ISKOROK U OBLASTI CEODNEVNOG NAPAJANJA Srce novog EGO Pro Ks sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi ceo dan. Naš novi Power bank vam omogućava da punite naše baterije čak i bez punjača, tako da možete da radite na terenu bez brige da će se baterija […]

Više informacija
Lager: Ne
Cena: 2.199,00 €

Opis

ISKOROK U OBLASTI CEODNEVNOG NAPAJANJA

Srce novog EGO Pro Ks sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi ceo dan.

Naš novi Power bank vam omogućava da punite naše baterije čak i bez punjača, tako da možete da radite na terenu bez brige da će se baterija zaustaviti zbog nedostatka punjenja. Međutim, mora se koristiti sa baterijom od 40 Ah, koja je dostupna zasebno.

Power Bank ima dva slota za punjenje bilo koje ARC litijumTM baterije, ima LED indikator koji pokazuje napunjenost, ima ručke za lak transport i može se slagati jedan na drugi radi uštede prostora. Takođe ima bluetooth vezu za lak prikaz napunjenosti baterije. Ovaj set takođe uključuje našu najjaču bateriju od 40 Ah. Napaja EGO PGX Power Bank za brzo punjenje svih EGO ARC LithiumTM prenosivih baterija.

Baterija ima merač koji pokazuje napunjenost same baterije, dizajnirana je tako da je bezbednost na prvom mestu, pa se lako može pričvrstiti i zalepiti na mesta predviđena za ovu bateriju. Takođe ima mogućnost povezivanja preko bluetooth-a, za prenos podataka, praćenje i kontrolu. Ugrađena ručka omogućava lakši transport od punjača do Pover banke.

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

Opširnije



Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief