Korpa je trenutno prazna :(

LT1000E

EGO Power+ prenosivi reflektor

ego-power-prenosivi-reflektor
289,00 €

FN1800E

EGO Power+ ventilator za zamagljivanje

ego-power-ventilator-za-zamagljivanje
499,00 €
Proizvodi

EGO Power+ prenosivi reflektor

LT1000E

4.7 out of 5 stars. 2996 reviews
Pogledaj proizvode

PRENOSIVA ENERGIJA

SADA JE JOŠ SJAJNIJA

 

S mogućnošću podešavanja snage i do 10.000 lumena prenosivo svetlo EGO Power+ najsnažniji je bežični izvor svetla na svetu.

 

 

Prilagodite jačinu svetla svojim potrebama uz pet podešavanja i uključite režim pojačanja snage za maksimalnu izlaznu snagu. Difuzne, sklopive ploče pružaju meko osvetljenje u 360 stepeni. Izvor svetla se lako prenosi i odlaže zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i ugrađenoj ručki. Napunite uređaje i van kuće pomoću ugrađenog USB-A priključka. Ovaj svestrani uređaj savršen je kao ambijentalno ili radno osvetljenje i za osvetljavanje velikih površina.

 

 

* Svetlo će svetleti 1 sat jačinom od 10.000 lumena na temperaturi okoline od 25 °C, a zatim još 2 sata na 5. stepenu svetline. Napominjemo da navedeno 1-satno trajanje akumulatora zavisi od temperature okoline. U hladnijem okruženju trajanje rada u režimu pojačanja snage („Boost”) biće duže, dok će u toplijem okruženju u istom režimu biti kraće.

EGO Power+ ventilator za zamagljivanje

FN1800E

4.7 out of 5 stars. 2996 reviews
Pogledaj proizvode

NAŠA NAJBOLJA

INOVACIJA DO SADA

 

Uz dvostruko veći protok vazduha nego standardni ventilator prečnika 50 cm ventilator s vodenom maglom EGO Power+ prečnika 45 cm nezamenljiv je za vrućine.

 

 

Dolazi s dva režima hlađenja vodenom maglom: s prekidima ili neprekidno i pet podešenih brzina u rasponu od 700 l/s do 2.350 l/s – ventilator EGO Power+ prečnika 45 cm može da rashladi površinu i do 50 m2. Minimalan nivo buke od samo 68 dB i do 60 sati trajanja akumulatora (s akumulatorom 5,0 Ah) na najnižoj brzini čine ovaj ventilator prikladnim za rashlađivanje i unutrašnjih i spoljašnjih prostora. Zahvaljujući maloj težini i prenosivosti, savršen je za tople uslove rada, sportske događaje, kampovanje i roštiljanje.


Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief