Korpa je trenutno prazna :(

Vaše EGO POWER+ informacije

Ovdje se možete povezati s drugim EGO vlasnicima, pogledati naše video zapise sa pitanjima, dobiti informacije o garandiji, kontaktirati podršku i registrovati svoje proizvode.

Registrirajte svoj EGO

Prijavite svoju EGO opremu kako biste među prvima saznali za nove EGO proizvode i ostala zanimljiva događanja. Ako registrujete svoj proizvod, imaćemo vaše informacije dostupne kada nas nazovete s pitanjem ili problemom s garanciji, čineći postupak još lakšim.

Kliknite na dugme ispod da biste registrovali svoju garanciju

Video sa pitanjima

Pogledajte našu biblioteku kratkih videozapisa sa pitanjima. Dobićete savete i trikove o postavljanju opreme, preventivno održavanje i sigurno korištenje vaših EGO POWER+ alata i baterija.

Moja garancija

Ako ste već registrirali EGO proizvod, možete se prijaviti na svoj računar i pogledati informacije o garanciji. Alati EGO podržani su vodećim 5-godišnjim garancijom u industriji. Naše baterije i punjači podržani su 3-godišnjim garancijama, također vodećim u industriji. Stojimo iza svojih proizvoda, pa nam javite ako imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja.

Zajednica korisnika

Naša zajednica EGO stranice odlično je mesto za zajednički rad i povezivanje s drugima koji su strastveni za iste stvari kao i vi. Odgovorite na pitanja, podelite svoje ideje i povratne informacije i uzvratite pomažući drugima.

Podrška


Ne zaboravite da je online pomoć uvek dostupna preko drugih vlasnika EGO uređaja Grupa EGO stranaka.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief