Korpa je trenutno prazna :(

EGO Power+ 98 cm T6 traktorska baterijska kosačica (sakupljanje u košaru)

Lager: 7.00000
TR3801E-B

*Kada kupite ovu kosačicu, dobijate besplatno bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. POKOŠITE DO DVA HEKTA SA JEDNIM NAPLATOM Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažna dvostruka sečiva i čelična ploča za kompresiju obezbeđuju robustan rad kosilice efikasnim sakupljanjem trave u rezervoar za travu […]

Više informacija
Lager: Da
Cena: 5.999,00 €

Opis

*Kada kupite ovu kosačicu, dobijate besplatno bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

POKOŠITE DO DVA HEKTA SA JEDNIM NAPLATOM

Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažna dvostruka sečiva i čelična ploča za kompresiju obezbeđuju robustan rad kosilice efikasnim sakupljanjem trave u rezervoar za travu na zadnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Centralni LCD kontrolni ekran je postavljen na kontrolnu tablu, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućava korisniku da prati rad mašine.

Predstavljamo najnoviju EGO traktorsku kosilicu sa baterijom od 56 volti za efikasan i ekološki prihvatljiv rad. Ovaj je opremljen konektorom za baterije sa više portova koji obezbeđuje kompatibilnost sa različitim modelima EGO baterija za duže vreme rada. Kontrola je na dohvat ruke sa upravljačem koji omogućava lako manevrisanje tokom košenja.

Sa raznovrsnim mogućnostima košenja, uključujući sakupljanje trave u prostranom rezervoaru za travu od 300 litara, pruža fleksibilnost za različite potrebe nege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice obezbeđuju efikasno košenje, a 12 visina košenja omogućavaju precizno podešavanje za postizanje željene dužine trave. Pored toga, sa funkcijama kao što su izbor režima vožnje i podesiva podešavanja brzine, imate potpunu kontrolu nad košenjem.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova kosačica ima IPKS4 ocenu vodootpornosti, što osigurava da će nastaviti kositi u spoljašnjim uslovima. Nudi brzinu napred do 9,6 km/h i brzinu unazad do 4,8 km/h, omogućavajući brzo i efikasno košenje. Visina košenja je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim dužinama trave i tipovima terena.

Sa dimenzijama 2580 X 1110 X 1040 mm, ova kosačica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za lako skladištenje. Sa težinom od 220 kg, obezbeđuje stabilnost tokom rada bez gubitka agilnosti. Uz 5-godišnju garanciju za privatnu upotrebu i 1-godišnju garanciju za profesionalnu upotrebu, možete verovati u kvalitet i pouzdanost ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno sa dva noža, komplet za malčiranje za raznovrsne opcije košenja i punjač od 1600 V za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni pejzažista, ova EGO kosilica je vaše rešenje za efikasno održavanje travnjaka bez napora.

Dobro je znati

Jesenje uređenje dvorišta: baterijski duvači i testere

Da li i vi prevrćete očima kada je vreme da počistite lišće oko kuće?

Opširnije

Efikasno košenje travnjaka baterijskom kosilicom

Najefikasniji način za košenje travnjaka.

OpširnijeNaši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief